kleuradvies

Zakelijk

Onlangs een nieuw pand betrokken, maar ontbreekt het nog aan een warm, huiselijk gevoel? Of past de huidige inrichting niet meer bij wat je wil uitstralen met jouw bedrijf? EVE Interieuradvies bedient naast de particuliere ook de zakelijke markt.

Een kantoor of een geheel pand is een weerspiegeling van de identiteit van een bedrijf. Een inrichting kan bepalend zijn voor de uitstraling en fungeert als het visitekaartje van jouw bedrijf. Zowel bewust als onbewust. Heb je het gevoel dat het plaatje niet (meer) klopt? Of is het bedrijf een nieuwe weg ingeslagen? Ik adviseer graag over de inrichting van een inspirerende en stijlvolle werkplek en ontwerp een omgeving die past bij jouw bedrijfsidentiteit. Een plek waardoor je staat te popelen om medewerkers, klanten en bezoekers hartelijk en warm te mogen ontvangen. Ik neem daarbij een huiselijke, ontspannen sfeer in acht die zowel een professionele als comfortabele functie heeft. Inspirerend doch praktisch.

Laten we eens om tafel te gaan om jouw wensen te bespreken. Ik denk het totaalconcept voor je uit waarmee jij uit de voeten kan. Desgewenst neem ik de projectleiding en coördinatie volledig op mij, zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf!

Showroom op afspraak

Neem contact op

Neem contact op

Dalvoordeweg 21 daarle

06 48 23 56 36

info@eveinterieuradvies.nl

Chat starten
1
Hoi!
Wil je meer informatie over kleur- of interieuradvies? Bericht ons gerust.