interieuradvies

Weddingstyling

“Love is in the air, everywhere I look around!” Jullie vonden de liefde bij elkaar en bestempelen dit met de mooiste dag van jullie leven. De komende tijd staat vooral in het teken van organiseren en regelen. Omdat de weg naar de grote dag net zo bijzonder als de dag zelf hoort te zijn, neem ik graag de styling uit jullie handen. Naar welke stijl jullie voorkeur ook uitgaat, EVE Interieuradvies verzorgt de aankleding van jullie bruiloft met alle liefde en aandacht.

Naast kleuradvies, interieuradvies en het inrichten van bedrijfsruimtes draag ik steeds vaker zorg voor de aankleding van bruiloften. Tegenwoordig kan dé dag niet persoonlijk genoeg en traditionele bruiloften lijken plaats te maken voor unieke, eigenzinnige bruiloften. Daar hoort uiteraard een passende styling bij. Vanuit slechts een basis een onvergetelijk geheel maken. Daar krijg ik het meest energie van. Of jullie dag buiten in het bos, binnen in een grote loods of in een stijlvolle, intieme tent plaatsvindt. Het draait allemaal om de verbinding. Daar draag ik als stylist graag een steen aan bij.

Ik bied maatwerk rekening houdend met jullie budget en uiteraard staat te allen tijde jullie liefde centraal. Omring die liefde met een bijzondere, stijlvolle aankleding. Of het thema nu stoer, chic of romantisch is. Of jullie voor een subtiele dag met een intiem gezelschap gaan of juist groots willen uitpakken. Het is jullie feest! Van een sprankelende entree tot aan chique tafelstyling en van bijzondere bloemen tot aan decoratie tot in de kleinste details. Het wordt de mooiste dag van jullie leven. Letterlijk. Just say yes en vertrouw EVE Interieuradvies de styling toe!

Verschillende koppels gingen jullie al voor. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Showroom op afspraak

Neem contact op

Neem contact op

Dalvoordeweg 21 daarle

06 48 23 56 36

info@eveinterieuradvies.nl