EVE interieuradvies

professioneel
interieuradvies

EVE Interieuradvies: Ontdek de beste interieuroplossingen voor jouw woning.

Welkom bij EVE Interieuradvies! Wij bieden professionele interieuroplossingen die passen bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl. Onze ervaren interieurontwerpers begeleiden je stap voor stap bij het ontwerpen van een unieke interieurinrichting die helemaal aansluit bij jouw wensen.

We bieden online en offline advies aan, waardoor je de flexibiliteit hebt om de hulp te krijgen die je zoekt, waar je ook bent. 

Met EVE Interieuradvies kun je rekenen op persoonlijke aandacht en een klantgerichte service. We bieden 2D interieurplannen, 3D interieurplannen en de mogelijkheid om het ontwerp te bekijken in 360 graden met behulp van VRbrillen. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van het ontwerp.

De laatste trends

Onze interieurontwerpers zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwerpen interieurs die perfect aansluiten bij jouw budget, stijl en levensstijl. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor jouw woning kunnen doen. Ontdek hoe EVE Interieuradvies jouw thuis kan veranderen in een prachtige, persoonlijke ruimte waar jij je prettig voelt.

Esmé Veneman

Esmé Veneman

Het wauw gevoel creëren als het ontwerp de wensen overtreft. Daar wordt ik blij van.

Sanne Bergmeester

Sanne Bergmeester

De mensen een 360 beleving van het ontwerp geven. Daar wordt ik blij van!

Onze mogelijkheden

[

Kleuradvies

Het kleuradvies wordt uitgewerkt op de plattegrond indien aangeleverd. In het advies staan de geadviseerde kleuren en materialen waarmee je vervolgens aan de slag kunt.

\

2D interieuradvies

Het 2D Interieuradvies omvat een kleuradvies, maar ook een 2D plattegrond uitgewerkt met een indeling op schaal/ interieurvoorstel en een bijpassende shoppinglist van het meubelplan.

3D interieuradvies

Het 3D interieuradvies omvat het 2D advies met als toevoeging 3D renders en unieke 360 graden impressies wat voor een heel andere kijk in de ruimte zorgt.

Professioneel interieuradvies

Neem contact op

06 48 23 56 36

info@eveinterieuradvies.nl

Chat starten
1
Hoi!
Wil je meer informatie over kleur- of interieuradvies? Bericht ons gerust.