Interieuradvies op maat

Een andere kleur op de muur, een nieuwe vloer, verbouwen of verhuizen? EVE Interieuradvies geeft advies om van jouw huis een thuis te maken.

Kleuradvies

Verven of een uniek behang?

Interieuradvies

Op zoek naar het totaalplaatje?

Zakelijk advies

Zakelijk of juist informeel?

Esme EVE Interieuradvies

EVE interieuradvies

Woonstijl, sfeer en uitstraling zijn ontzettend persoonlijk en een fijn thuisgevoel heeft voor iedereen een andere definitie. EVE Interieuradvies helpt jou graag op weg naar een plek waar jij tot rust komt. Een plek waar je avondenlang borrelt met vrienden en eindeloos spelletjes speelt met je gezin. Een plek waar herinneringen worden gemaakt voor het leven. Ik ben van mening dat interieur pas spreekt als het aansluit bij wie jij bent.

Kleuradvies

Meer informatie

Interieuradvies

Meer informatie

Zakelijk advies

Meer informatie

EVE interieuradvies eve

“Met ongelooflijk veel passie voor het interieurvak, is EVE Interieuradvies in 2020 door Esmé Veneman opgericht. Officieel dan. Esmé begon in 2017 met haar webshop gericht op woonaccessoires en snel volgde een fysieke winkel die een hotspot in Daarle (Twente) en omgeving werd. Klanten vonden de weg naar EVE Lifestyle, zowel on- als offline. Naast het runnen van een eigen winkel werd Esmé steeds vaker gevraagd voor interieuradviezen en zo rolde ze in de functie van interieuradviseur. Door de aanhoudende vraag hakte Esmé uiteindelijk de knoop door om volledig als interieuradviseur verder te gaan en te stoppen met de winkel. Het voormalige winkelpand fungeert tegenwoordig als showroom en is de thuisbasis geworden van de mooiste projecten en plannen.”

Ik ben Esmé Veneman, eigenaresse van EVE Interieuradvies. Wat mijn (advies)stijl typeert, is dat ik juist niet één stijl hanteer. Van Scandinavisch tot industrieel en van landelijk tot urban modern. Mijn stijl loopt uiteen en dat is mijn kracht. Naast advies aan huis ontvang ik klanten op afspraak in een inspirerende showroom, waar men direct kleuren, stoffen en bijvoorbeeld vloeren kan ervaren. Ik geloof in krachten bundelen en daarom vind je in mijn showroom een mix van producten van verschillende ondernemers uit de regio. Met oog voor detail en gevoel voor styling, mocht ik al menig ruimte voorzien van sfeer, gebaseerd op bestaande trends, maar met een eigen look en feel. Persoonlijk contact vind ik ontzettend belangrijk, want ik wil weten wie schuilgaat achter het verhaal. Een leefomgeving dient namelijk een afspiegeling te zijn van de personen die erin leven. Pas dan wordt het iets eigens!

Ik heb tevens een webshop waar je een collectie van de mooiste woonaccessoires vindt. Naast interieuradvies en kleuradvies draag ik eveneens zorg voor advies met betrekking tot bedrijfsruimtes.

Partners

Neem contact op

Dalvoordeweg 21 daarle

06 48 23 56 36

info@eveinterieuradvies.nl

Chat starten
1
Hoi!
Wil je meer informatie over kleur- of interieuradvies? Bericht ons gerust.