EVE interieuradvies

Interieur
advies

Woonstijl, sfeer en uitstraling zijn ontzettend persoonlijk en een fijn thuisgevoel heeft voor iedereen een andere definitie.

EVE Interieuradvies helpt jou graag op weg naar een plek waar jij tot rust komt. Een plek waar je avondenlang borrelt met vrienden en eindeloos spelletjes speelt met je gezin. Een plek waar herinneringen worden gemaakt voor het leven. Ik ben van mening dat interieur pas spreekt als het aansluit bij wie jij bent. De een houdt van industrieel, de ander houdt van landelijk. Waar de een gelukkig wordt van veel kleur, geeft een ander de voorkeur aan ton sur ton.

Ik help je met ontdekken van de beoogde stijl en maak de vertaalslag van wensen naar een daadwerkelijk geheel!

Showroom op afspraak

Neem contact op

Hoe gaan wij te werk?

Op basis van een persoonlijk gesprek waarin jouw wensen op tafel komen, voorzie ik in een passend advies. Aan de hand van 2D-plattegronden stel ik een compleet ontwerp samen. Je ontvangt concrete aanbevelingen over sfeer, indeling, meubelen, kleur- en materiaalgebruik. Door de rijke creativiteit, veel passie voor het vak en originaliteit help ik op een professionele manier bij het realiseren van jouw woonwensen. Ik werk samen met lokale ondernemers en in mijn showroom ervaar je o.a. materialen en kleuren.

Of hiermee mijn klus geklaard is? Als het aan mij ligt niet. Waar de meeste adviseurs hun klanten op pad sturen met een shoppinglist, neem ik -indien gewenst- de projectleiding en coördinatie op mij en neem daarbij het werk uit jouw handen. Je wordt volledig ontzorgd en ik voer het plan tot in de details uit. Mijn taak is pas volbracht als jouw huis af is. Als interieuradviseur mocht ik al op veel ruimtes mijn stempel zetten. Hieronder vind je een sfeerimpressie.

Portfolio

Neem contact op

Dalvoordeweg 21 daarle

06 48 23 56 36

info@eveinterieuradvies.nl

Chat starten
1
Hoi!
Wil je meer informatie over kleur- of interieuradvies? Bericht ons gerust.