EVE interieuradvies

Interieur
advies

Woonstijl, sfeer en uitstraling zijn ontzettend persoonlijk en een fijn thuisgevoel heeft voor iedereen een andere definitie.

Wij van EVE Interieuradvies helpen jou graag op weg naar een plek waar jij tot rust komt. Een plek waar je avondenlang borrelt met vrienden en eindeloos spelletjes speelt met je gezin. Een plek waar herinneringen worden gemaakt voor het leven. Wij zijn van mening dat interieur pas spreekt als het aansluit bij wie jij bent. De een houdt van industrieel, de ander houdt van landelijk. Waar de een gelukkig wordt van veel kleur, geeft een ander de voorkeur aan ton sur ton.

Wij helpen je met ontdekken van de beoogde stijl en maken de vertaalslag van wensen naar een daadwerkelijk geheel!

Showroom op afspraak

Neem contact op

Hoe gaan wij te werk?

Op basis van een persoonlijk gesprek waarin jouw wensen op tafel komen, voorzien wij in een passend advies. Aan de hand van 2D-plattegronden stellen wij een compleet ontwerp samen. Je ontvangt concrete aanbevelingen over sfeer, indeling, meubelen, kleur- en materiaalgebruik. Door de rijke creativiteit, veel passie voor het vak en originaliteit helpen wij op een professionele manier bij het realiseren van jouw woonwensen.

Of hiermee onze klus geklaard is? Als het aan ons ligt niet. Waar de meeste adviseurs hun klanten op pad sturen met een shoppinglist, nemen wij -indien gewenst- de projectleiding en coördinatie op ons.  Als interieuradviesbureau mochten wij al op veel ruimtes onze stempel zetten. Hieronder vind je een sfeerimpressie.

Portfolio

Neem contact op

Dalvoordeweg 21 daarle

06 48 23 56 36

info@eveinterieuradvies.nl

Chat starten
1
Hoi!
Wil je meer informatie over kleur- of interieuradvies? Bericht ons gerust.