EVE interieuradvies

Interieuradvies
Curaçao

Op zoek naar interieuradvies op Curacao? Met onze kennis en ervaring kunnen wij je helpen bij het veranderen van jouw huis of hotel in Curaçao met het interieur van je dromen. Of het nu gaat om een klein makeover of een volledige renovatie, wij helpen je het beste uit je ruimte te halen.

We bieden online en offline advies aan, waardoor je de flexibiliteit hebt om de hulp te krijgen die je nodig hebt, waar je ook bent. Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan en laat ons je helpen om het paradijs van je dromen te creëren!

Onze mogelijkheden

[

Kleuradvies

Het kleuradvies wordt uitgewerkt op de plattegrond indien aangeleverd. In het advies staan de geadviseerde kleuren en materialen waarmee je vervolgens aan de slag kunt.

\

2D interieuradvies

Het 2D Interieuradvies omvat een kleuradvies, maar ook een 2D plattegrond uitgewerkt met een indeling op schaal/ interieurvoorstel en een bijpassende shoppinglist van het meubelplan.

3D interieuradvies

Het 3D interieuradvies omvat het 2D advies met als toevoeging 3D renders en unieke 360 graden impressies wat voor een heel andere kijk in de ruimte zorgt.

Portfolio zakelijk en particulier

Neem contact op

06 48 23 56 36

info@eveinterieuradvies.nl

Chat starten
1
Hoi!
Wil je meer informatie over kleur- of interieuradvies? Bericht ons gerust.